10-daagse rondreis in Sri Lanka:
Orchideeën en Zee

Vanaf €655,- per persoon bij 2 personen in auto met privéchauffeur

Boeddhistische tempels, koloniale gebouwen en prachtige zandstranden: tijdens de 10-daagse rondreis in Sri Lanka Orchideeën en Zee beleef je het allemaal. Je maakt kennis met het rijke verleden, bezoekt indrukwekkende tempels en blijft je verbazen over de weelderige natuur. Deze reis geeft je een geweldige inkijk in de veelzijdigheid van deze parel in de Indische oceaan, het wordt je glashelder waarom Lonely Planet Sri Lanka in 2017 uitriep tot "travel destination #1 in the world". Zoals bij al onze reizen, kun je eenvoudig je eigen reis op maat creëren. Voeg bijvoorbeeld een jeepsafari in het Yala Nationale Park toe, ga walvis spotten in de vroege ochtend of bezoek ’s avonds een culturele dansshow.

DAG 1 VLIEGVELD ColomboNegombo

sri lanka 1006

Je komt aan op Colombo International Airport en wordt welkom geheten door onze vertegenwoordiger. Negombo ligt 15 km van het vliegveld en de rit ernaar toe duurt afhankelijk van het verkeer, 20 tot 30 minuten.

Omdat Negombo dicht bij het vliegveld ligt, mooie brede zandstranden en een hele veilige zee heeft, is het een gewilde bestemming. Het is een uitstekende plek om bij te komen van een lange, intercontinentale reis.

Negombo is een traditionele Sri-Lankaanse vissersplaats. Het kleine stadje heeft verschillende gebouwen die stammen uit de Portugese en Hollandse koloniale tijd. De voornamelijk katholieke achtergrond van het stadje is duidelijk waarneembaar in het aantal kerken en heiligenbeelden die je hier ziet.

Geniet van de kleurrijke vissersboten in de haven, ervaar het hectische centrum met de straatverkopers en verbaas je over de eindeloze variëteit aan tropische vis die je ’s ochtends vroeg op de vismarkt kan vinden. Soorten vis die je nog nooit hebt gezien maar die je op het menu van de ontelbare kleine restaurantjes in de stad kunt aantreffen.

Negombo heeft alle voorzieningen die je verwacht in een plaats waar reizigers graag verblijven. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants; Sri-Lankaanse, Aziatische en Europese, voor vleeseters, visliefhebbers, vegetariërs en ook een groot aantal bars.

Ontdek het kleurrijke stadje al lopend of in een traditionele Tuk-Tuk.

Je kunt de volgende excursies toevoegen aan je reis:

OVERNACHTING IN HOTEL IN NEGOMBO.

DAG 2 NegomboDambulla - POLONNARUWA

Na het ontbijt ontmoet je je chauffeur die je de komende 8 dagen Sri Lanka zal laten zien in je privéauto. De bestemming van vandaag is Polonnaruwa.

Je verlaat het relatief vlakke kustlandschap en reist door het heuvelgebied. Kleine kronkelige wegen door landelijke gebieden leiden naar een meer agrarisch platteland. Je ziet rijstvelden met witte ibissen en boeren die hun land bewerken met traditioneel gereedschap. De boerenbevolking leidt een hard en eenvoudig bestaan. Ze verdienen genoeg om van te leven maar te weinig om echt deel te nemen aan en te profiteren van de snelle groei van Sri Lanka’s economie.

De regering van Sri Lanka doet haar best om de infrastructuur te verbeteren en dat brengt hoop voor de nabije toekomst. Aan het eind van de ochtend breng je een bezoek aan de Dambulla grottempel. Dambulla is een 160 meter hoge rots en hierin bevindt zich een serie van vijf boeddhistische graftempels. Iedere tempel herbergt een groot aantal Boeddhabeelden en fresco’s die tot de mooiste van het land worden gerekend.

In de grotten schuilde koning Valagam Bahu in de 1e eeuw voor Chr. en later maakte hij ze tot tempels. Sommige fresco’s zijn meer dan 2000 jaar oud en er is ook een enorme liggende Boeddha van 14 meter lang. De tempels zijn op verschillende tijdstippen gerestaureerd en staan op de Unesco werelderfgoedlijst sinds 1991.

Het is een flink steile klim van 125 meter tot aan de ingang van de vijf grotten maar het uitzicht onderweg is adembenemend en echt de moeite waard. De tweede grot is het meest imposant. Het huist 150 menshoge beelden, o.a. van de hindoegoden Vishnu en Ganesha.

Na dit bezoek ga je verder Naar Polonnaruwa.

Polonnaruwa werd vanaf de 7e eeuw door de Sri-Lankaanse koningen gebruikt als buitenplaats. In de 11e eeuw werd het de hoofdstad van Sri Lanka. Gedurende deze periode werd de stad ommuurd door drie concentrische muren, werden parken en tuinen aangelegd om de stad te verfraaien en werden talloze heiligdommen en tempels gebouwd. De stad en haar omgeving werd bewaterd door een enorm irrigatiecomplex die de Zee van Parakrama genoemd wordt (Parakrama Samudra).

OVERNACHTING IN HOTEL IN POLONNARUWA.

DAG 3 Polonnaruwa

Na het ontbijt breng je een bezoek aan de archeologische site van Polonnaruwa.

Je kunt de volgende excursies toevoegen aan je reis:

OVERNACHTING IN HOTEL IN POLONNARUWA

DAG 4 PolonnaruwaSigiriya - Kandy

Na het ontbijt reis je verder naar Kandy. Onderweg stopt de chauffeur bij een batikfabriek waar je het handmatig bedrukken van de traditionele, kleurrijke Sri Lankaanse stoffen kan bewonderen. Later stopt hij ook bij een kokosnotenstalletje langs de weg waar je je dorst kunt lessen met het sap van een kokosnoot die ter plaatse voor je wordt opengekapt met een manchete. Langzaam maakt de kustvlakte plaats voor heuvels en die gaan weer over in een bergachtig jungle gebied.

In de loop van de ochtend bezoek aan de beroemde Sigiriya Leeuwenrots. Je chauffeur zet je bij de ingang af en hij zal daar op je wachten. Eerst loop je door het tuinencomplex met vijvers en dan kom je bij de trappen met aan beide kanten enorme, gebeeldhouwde leeuwenpoten. Hier start het pad dat naar boven leidt. Geniet van de adembenemende uitzichten over het omringende landschap.

Sigiriya rots staat op de lijst van Unesco’s werelderfgoed sinds 1982 en wordt onofficieel het achtste wereldwonder genoemd. De rots staat 200 meter hoog in het omringende, vlakke landschap. Het duurt ongeveer twee uur om de citadel-rots te beklimmen en het is aan te raden dit of ‘s ochtends vroeg of laat in de middag te doen. De klim is de moeite waard, halverwege passeer je 22 prachtig bewaarde fresco’s, meest sensuele, half ontklede dames. Aan het einde van de klim wacht je een schitterend uitzicht vanaf de top. Je kijkt neer op het water, de tuinen en het complex van slotgrachten en in de verte tot aan de jungle verderop. Gebouwd in de 5e eeuw was dit grootse complex van geometrisch aangelegde tuinen, vijvers, fonteinen en fresco’s het paleis van koning Kasyapa.

Daarna door naar Kandy. Kandy is het culturele hart van Sri-Lanka en ligt prachtig aan de oever van een kunstmatig meer. Het was de laatste Britse hoofdstad en die Britse invloed is nog zichtbaar in de architectuur en de stadsplanning. Sri-Lankas belangrijkste boeddhistische tempel staat in Kandy: de Dalada Maligawan oftewel de Tempel van de Tand van Boeddha. De legende vertelt dat nadat Boeddha werd gecremeerd, een van zijn tanden het vuur had overleefd. Deze tand werd in de 4e eeuw naar Sri-Lanka werd gebracht. De huidige tempel werd in de 18e eeuw gebouwd als deel van het koninklijke paleis. De eigenlijke tand kun je niet zien omdat die omsloten wordt door de kleinste van een serie van zes gouden kistjes. Bij elke zonsopgang en zonsondergang slaan drummers op hun trommels om de opening en sluiting van de tempel aan te kondigen.

Kandy zelf is een levendige stad met een uitgebreide markt waar je lokale producten, specerijen en kunstnijverheid kunt kopen. Straatverkopers verkopen hier al wat je maar kunt bedenken. De geur afkomstig van specerijen en etensstalletjes, de hectische sfeer en de koloniale gebouwen geven een overweldigende Aziatische en koloniale ervaring. Kandy is geroemd om haar kunstnijverheid en vooral voor de Kandysche dansers die vuurdansen.

OVERNACHTING IN HOTEL IN KANDY.

DAG 5 Kandy

Vandaag heb je de tijd om Kandy te verkennen. Wandel rond het Kandymeer, loop het centrum in en ga naar de wijk van het oude paleis en de Tempel van de Tand en bekijk de dagelijkse traditionele tempelrituelen.

Vandaag heb je de tijd om Kandy te verkennen. Wandel rond het Kandymeer, loop het centrum in en ga naar de wijk van het oude paleis en de Tempel van de Tand en bekijk de dagelijkse traditionele tempelrituelen.

Je kunt de volgende excursie toevoegen aan je reis:

 • Bezoek ’s avonds een Kandyan cultural dance show. Lees meer
 • Maak een wandeling door het Udawattakele National Park. Lees meer

OVERNACHTING IN HOTEL IN KANDY.

Dag 6 t/m 10

DAG 6 KandyNuwara ELIYA

Je verlaat vandaag het tropische Kandy. De tocht is een hele schilderachtige rit naar het bergstadje Nuwara Eliya. De kronkelige wegen die naar Nuwara Eliya leiden voeren langs adembenemende vergezichten op bergen, bronnen, eindeloze theeplantages en prachtige luchten.

Als je geluk hebt zie je de theeplukkers aan het werk. Je chauffeur stopt bij een theeplantage en fabriek waar je het productieproces van de thee kunt zien en een kopje van de wereldberoemde Ceylon thee kunt proeven. Je zult nog nooit zo’n heerlijk kopje thee geproefd hebben.

‘s Middags maak je een stadstoer door Nuwara Eliya en bekijk je het Victoriapark, de renbaan, het meer, de architectuur, de grote buitens (nu hotels waar je een typische ‘English tea’ kan krijgen) en ‘cottages’ die je het gevoel geven ergens in Engeland te zijn. Het is een groene stad met een heilzaam klimaat en het thuisgebied van de overbekende Ceylon thee.

Nuwara Eliya wordt ook wel “Little England” genoemd vanwege de frisse, koele lucht, winterse atmosfeer, organische groentebedden (met ‘exotische’ groeten als bloemkool, wortel en prei), kloosters, kerken en andere koloniale monumenten.

OVERNACHTING IN HOTEL IN Nuwara ELIYA.

DAG 7 Nuwara ELIYA – TISSAMAHARAMA - Kataragama

Na het ontbijt ga je verder naar Tissamaharama. Geniet van het prachtige heuvellandschap terwijl je afzakt naar het mildere klimaat van het zuidwesten van Sri Lanka. Onderweg kom je langs de Ravana watervallen. De naam verwijst naar koning Ravana uit de epische Ramayana. Het zijn de breedste watervallen in Sri Lanka.

’s Avonds, na je check-in in het hotel, bezoek je de Kataragama tempel. Het is een van de weinige heiligdommen in Sri Lanka die door zowel de Sinhala Boeddhisten, de Sri Lankaanse Hindoe Tamils, de moslims als het Vedda volk wordt vereerd.

OVERNACHTING IN HOTEL IN TISSAMAHARAMA.

DAG 8 TISSAMAHARAMA – MIRISSA

De reis gaat verder naar Mirissa, welbekend om haar heerlijke stranden. Het prachtige zandstrand was ooit een goed bewaard geheim maar het is niet verwonderlijk dat steeds meer guesthouses, herbergen en bungalows geopend worden voor bezoekers. Mirissa heeft een veilig, geleidelijk schuin aflopend strand waar de zee vrij is van rotsen en waar kokospalmen groeien tot aan het zand alsof het een perfecte tropische strand imiteert. In zee spelen de blauwe vinvissen met dolfijnen en walvissen.

Je kunt de volgende excursie toevoegen aan je reis:

 • Vroege ochtend Jeepsafari naar het Yala Nationale Park. Lees meer
 • Vroege ochtend walvissen spotten in grote boot, Lees meer of in Trimaran Lees meer
OVERNACHTING IN HOTEL IN MIRISSA.

DAG 9 MIRISSA – Galle - Negombo

Na het ontbijt reis je terug naar Negombo. Onderweg stop je voor een city-tour van het fort van Galle. Galle ligt aan de zuidoost kust van Sri-Lanka en werd gesticht in de 16e eeuw door de Portugezen.

Het bijna 35 hectare grote fort van Galle werd in 1663, tijdens hun bezetting van Sri-Lanka (1656-1796), met huizen bebouwd door de Nederlanders en staat nog steeds. Het is het best bewaarde voorbeeld in Zuid en Zuidoost Azië van een versterkte stad, gebouwd door Europeanen. Galle staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Na het bezoek aan Galle, reis je door naar Colombo voor een korte city-tour. Je toert langs Fort, Pettah, het oude Hollandse ziekenhuis en Independant Square. Colombo is een fascinerende stad door de mix van Oost en West en van verleden en heden. Het is het commerciële hart van het land en dé plaats om te winkelen.

Interessant om te bezoeken zijn de Boeddhistische en de Hindoe tempels, de kerken, het oude parlements gebouw, de dierentuin, musea en galeries.

OVERNACHTING IN HOTEL NEGOMBO.

DAG 10 NegomboColombo AIRPORT

TRANSFER NAAR HET VLIEGVELD VOOR VERTREK.

NB: Deze reis kan met 1 overnachting in Mirissa worden ingekort of verlengd . Tijdens het boeken kun je dat op het "Bereken jouw reis" formulier aangeven.

Negombo city and village tour

Vismarkt van NegomboIn auto met Engels sprekende chauffeur maak je een excursie door het vissersdorp Negombo en nabij gelegen dorpjes.

Op het programma staat o.a. een bezoek aan:
de traditionele vismarkt, met een keur aan Sri Lankaanse zoetwater en zoutwater vissoorten.
de in 1672 door de Nederlanders gebouwde Fort poort (nu onderdeel van de gevangenis)
het door de Nederlanders aangelegde kanaal dat als bevoorradingsroute werd aangelegd naar het Nederlandse gouvernement,
de Saint Mary’s kerk met de roze kamer met daarin fraaie plafond schilderingen
Agurukaramulla Boeddhistische tempel met een 6m lange Boeddha
Een hindoe tempel.
De prijs per persoon is €19,=

Het minimum aantal deelnemers is 2
De totale duur is ca. 3 uur.
Engelssprekende chauffeur

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken nu uw eigen reis” formulier.

Negombo lagune bootexcursie

Een tocht per motorboot door de lagune van Negombo. De lagune is omgroeid door mangrove en een waar vogelparadijs. Onderweg zie je meestal traditionele vissersbootjes met zij-drijvers die op kreeft, krab of garnalen vissen. Prijs per persoon is € 20,=

Minimum aantal deelnemers is 2
Engelssprekende gids aanwezig.
Inclusief halen en brengen van en naar je hotel
Totale duur is ca. 2,5 uur

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken nu uw eigen reis” formulier.

Negombo - Sri Lankan cooking experience

JeSpecerijen uit de Sri Lankaanse keuken gaat op deze excursie onder leiding van een lokale kok een Sri Lankaanse lunch koken bij een Sri Lankaanse familie thuis.

Het wordt een traditionele Curry met rijst, die je daarna samen met je kok zult nuttigen.

De Sri Lankaanse keuken varieert sterk per regio, maar door het hele land staat er bijna dagelijks een curry op het menu.
De prijs per persoon is € 25,=

Totale duur is ca 3 uur
Je wordt gehaald en gebracht.
Minimum deelname is 2 personen

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken nu uw eigen reis” formulier.

Kandy cultural dance show

Bij een bezoek aan Kandy hoort eigenlijk ook een bezoek aan een zogenaamde Cultural dance show.
Kleurrijk uitgedoste dansers die een uur lang een wervelende dansshow uitvoeren.
Het is een combinatie van dans, met een hoog acrobatisch gehalte en vuurspugen begeleidt door traditionele muziek.
Het is niet alleen de traditionele Kandy dans, maar ook de beroemde West kust Duivels dans die wordt vertoond.
Het is aan te raden om een half uur van te voren aanwezig te zijn.
Prijs per persoon is € 12,=

Totale duur van het optreden is ca. 1 uur.
Je chauffeur haalt en brengt je.
Geen minimum of maximum deelname

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken nu uw eigen reis” formulier.

Kandy cultural dance show

Bij een bezoek aan Kandy hoort eigenlijk ook een bezoek aan een zogenaamde Cultural dance show.
Kleurrijk uitgedoste dansers die een uur lang een wervelende dansshow uitvoeren.
Het is een combinatie van dans, met een hoog acrobatisch gehalte en vuurspugen begeleidt door traditionele muziek.
Het is niet alleen de traditionele Kandy dans, maar ook de beroemde West kust Duivels dans die wordt vertoond.
Het is aan te raden om een half uur van te voren aanwezig te zijn.
Prijs per persoon is € 12,=

Totale duur van het optreden is ca. 1 uur.
Je chauffeur haalt en brengt je.
Geen minimum of maximum deelname

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken jouw reis” formulier.

Kandy - Udawattakele National Park

Jouw chauffeur brengt je vanuit het hotel naar het Udawattakele National Park Historic Forest.
Daar kun je een wandeling van ongeveer 2 uur over de aangegeven paden maken.

Udawattakele tropisch regenwoud, ligt ten noorden van de Tempel of the Tooth en grenst direct aan de bebouwde kom van Kandy.

In het woud zijn veel apen, vogels, slangen en insecten te vinden.
Het is er vochtig warm, bijna nat en heel erg groen.
Dicht struikgewas met glanzend groene bladeren .
Het is een secundair regenwoud. Dat betekent dat het oorspronkelijke bos is gekapt.
De bomen zijn alweer 30 meter hoog en hebben een dicht dek. Vele soorten lianen slingeren zich om de bomen.
Udawattakele is vooral bekend om zijn vogelrijkdom.

Prijs per persoon is € 12,=

Houdt rekening met bloedzuigers op regendagen.
Je kunt deze wandeling op eigen gelegenheid maken. Jouw chauffeur brengt je naar de ingang en wacht daar.
Je betaalt ter plaatse de entree voor het park (niet inbegrepen).
Geen begeleiding
Geen minimum of maximum deelname
Duur van de wandeling is ca. 2 uur

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken jouw reis” formulier.

Tissamaharama – Yala Jeep excursie

Vroeg in de ochtend (ca 05:15u) excursie per Jeep naar het Yala National Park.
Yala is vooral bekend door de luipaarden die er leven, een populatie van 35 totaal en daarmee waarschijnlijk de hoogste dichtheid in de wereld.
Verder vind je in het park o.a. luiaards, olifanten, verschillende soorten herten, varanen, mangoesten en krokodillen.
Prijs per persoon is €55,=

Park entree is inbegrepen
Minimum deelname is 2, maximum 6
De duur is ca. 3,5 uur

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken jouw reis” formulier.

Mirissa walvis excursie grote boot (November- April)

Mirissa walvis excursie grote bootVertrek vanuit het hotel in Mirissa om 06:00 in de ochtend naar de haven van Mirissa.
Vergeet niet om je paspoort mee te nemen!
De havenautoriteiten eisen van de kapitein een lijst van passagiers met paspoortnummers en dit kan door de douane worden geverifieerd.

Vanuit de haven vaart de kapitein naar de plek waar de walvissen voor t laatst zijn gezien. Als hij ze heeft gespot vaart hij tot op een 50 meter van de walvissen, om je zo in de gelegenheid te stellen de walvissen goed te zien en tegelijkertijd, om de walvissen niet te storen in hun natuurlijke omgeving.
Wel is het zo dat de walvissen uit nieuwsgierigheid vaak naar de boot toe komen.
De walvissoorten die hier voorkomen zijn de Sperm Whale (potvis) en de Blue Whale (blauwe vinvis).
Onderweg zul je vrijwel zeker ook Spinner Dolphin’s zien.

Prijs per persoon €86,=

De excursie duurt in totaal zo’n 4 uur.
Paspoort meenemen
Engels sprekende gids is aanwezig
Inclusief transfer van het hotel naar de haven en retour.
Schip is van de Sri Lankaanse Marine.
Maximum aantal passagiers is 300

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken jouw reis” formulier.

Mirissa Walvis excursie Trimaran (November- April)

Mirissa Walvis excursie TrimaranVertrek vanuit het hotel in Mirissa om 06:00 in de ochtend naar Paradise Beach Club.

Vergeet niet om je paspoort mee te nemen!
De autoriteiten eisen van de kapitein een lijst van passagiers met paspoortnummers en dit kan door de douane worden geverifieerd.

Vanuit de haven vaart de kapitein naar de plek waar de walvissen voor t laatst zijn gezien. Als hij ze heeft gespot vaart hij tot op een 50 meter van de walvissen, om je zo in de gelegenheid te stellen de walvissen goed te zien en tegelijkertijd, om de walvissen niet te storen in hun natuurlijke omgeving.
Wel is het zo dat de walvissen uit nieuwsgierigheid vaak naar de boot toe komen.
De walvissoorten die hier voorkomen zijn de Sperm Whale (potvis) en de Blue Whale (blauwe vinvis).
Onderweg zul je vrijwel zeker ook Spinner Dolphin’s zien.
Prijs per persoon is € 60,=

De excursie duurt in totaal zo’n 4 uur.
Paspoort meenemen
Engels sprekende gids is aanwezig
Inclusief transfer van het hotel naar de boot en retour.
De boot is een Trimaran motorschip.
Maximum aantal passagiers is 48.

Deze excursie kun je toevoegen op het “Bereken jouw reis” formulier.

De hotels waar je verblijft

Hieronder vind je de lijst van de bij voorkeur door ons voor jouw reis gebruikte hotels.

Zoals je ziet wordt er niet altijd een 3 of 4 sterren hotel gebruikt. Dit heeft te maken met de plaats van overnachting. Wij vinden de plaats van overnachting belangrijker dan of de beschikbare accommodatie voldoet aan een 3 of 4 sterren kwalificering.

Als er geen betere categorie hotel op deze plaats bestaat of beschikbaar is zullen we kiezen voor het best beschikbare alternatief en dat is soms dus een lagere categorie.

BELANGRIJK:

 • Deze lijst laat de door ons bij voorkeur te gebruiken hotels zien.
 • De reservering hangt echter af van de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie op dat moment.
 • Vooral in het hoogseizoen kan het voorkomen dat er moet worden uitgeweken naar een alternatieve accommodatie.
 • Je wordt over een mogelijke wijziging altijd op de hoogte gesteld in de uiteindelijke boekingsbevestiging en beslist dan of je het aangeboden alternatief acceptabel vindt.

Inbegrepen in de reissom

 • Rondreis in airconditioned privéauto met Engels sprekende chauffeur (als je met meer dan 2 personen boekt wordt het een busje met chauffeur) gedurende dag 2 - dag 9
 • Alle overnachtingen in 3 of 4 sterren hotels (afhankelijk van je keuze) op basis van logies/ontbijt
 • Op 24 december en 31 december diner inbegrepen
 • Het vervoer van maximaal 1 koffer en 1 stuks handbagage

NIET INBEGREPEN IN DE REISSOM

 • Entrée gelden tijdens excursies
 • Vluchten van Nederland naar Sri Lanka - retour
 • Excursies vermeld in de tekst als toe te voegen of bij te boeken
 • Fooien

NB: Je kunt met maximaal 6 personen deze reis boeken. Wil je met meer mensen boeken dan verzoeken we je kontakt met ons op te nemen.

Reisduur per dag

In onderstaande tabel zie je per dag de gemiddelde programma-duur van je dag (totale reistijd) en hoeveel uren je daarvan gemiddeld met je auto onderweg bent (totale rijtijd).

Reisduur
 SL04Totale reistijdTotale rijtijd
Dag 01 20 - 30 minuten 20 - 30 minuten
Dag 02  8 uur 5 uur
Dag 03 5,5 uur 1,5 uur
Dag 04 9,5 uur 5 uur
Dag 05 4 uur 1,5 uur
Dag 06 4,5 uur 3,5 uur
Dag 07 8 uur 4,5 uur
Dag 08 3 uur 3 uur
Dag 09 8 uur 3,5 uur
Dag 10 20 - 30 minuten 20 - 30 minuten
NB: Bovenstaande tabel betreft indicatie tijden. De tijden kunnen afwijken ivm de verkeerssituatie of omdat je langer dan gemiddeld de tijd neemt voor foto-stops of langer of korter dan gemiddeld bij de bezienswaardigheden je tijd neemt.

Toon me de reizen

Hollands kanaal bij Negombo RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 1 week

Kies uit drie verschillende rondreizen in Sri Lanka van ongeveer een week: van Expedition Leopard tot The King route.

Negombo strand ondergaande zon RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 2 weken

Ontdek de mooiste plekjes van Sri Lanka tijdens de 14-daagse rondreis. Gedurende de reis ontdek je de veelzijdige cultuur en natuur van Sri Lanka.
Negombo lagune boottocht RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 3 weken

Bezichtig de prachtige tempelcomplexen en reis door de dichte jungle en pittoreske dorpjes van Sri Lanka tijdens de 20-daagse rondreis The Garden of Eden.

Negombo kanaal RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis op maat

Stel je eigen rondreis samen: boek een basisreis, voeg eventuele excursies toe en verleng jouw reis – indien gewenst - met een strandvakantie.
guest) {?> echo ""; guest) {?> echo "";

® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed by Stichting Fairtrade Travel Network

Some icons provided by Icons8 | sitemap