Strandverlengingen Hikkaduwa

KIES VOOR EEN 3 STERREN (BASIC) OF 4 STERREN (BETER) HOTEL V.A. €29,00 PER PERSOON PER NACHT.

Hikkaduwa is gelegen direct aan het strand. Los van de uitgestrekte stranden is Hikkaduwa ook vooral bekend geworden als divers paradise (beste tijd nov-april). De duikactiviteiten spelen zich voornamelijk af in het Hikkaduwa National park. Hier kun je ook snorkelen en de uitbundige onderwaterwereld bewonderen. Ook kun je duiken naar scheepswrakken. Hikkaduwa heeft eindeloos veel restaurantjes en bars en ook nightlife is er uitbundig.

Je kunt tijdens het berekenen van jouw reis op het "bereken jouw reis / boekingsformulier" kiezen voor een 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, of 7 daagse strandverlenging in Hikkaduwa.
Daar zie je ook meteen de kosten van je strandverlenging. Deze kosten zijn inclusief het vervoer van en naar je strandverlenging.

HET WEER

In Hikkaduwa valt er gewoonlijk het hele jaar door neerslag, met name aan het eind van de middag. De maanden met de meeste neerslag zijn April en Mei en Oktober en November. Tussen de droogste en natste maanden is het gemiddelde verschil per maand in neerslag 240 mm.

December t/m maart zijn de droogste maanden.

De temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 26 en 28 graden Celsius. (climate-data.org)

Toon me de reizen

Hollands kanaal  bij Negombo RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 1 week

Kies uit drie verschillende rondreizen in Sri Lanka van ongeveer een week: van Expedition Leopard tot The King route.

Negombo strand ondergaande zon RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 2 weken

Ontdek de mooiste plekjes van Sri Lanka tijdens de 14-daagse rondreis. Gedurende de reis ontdek je de veelzijdige cultuur en natuur van Sri Lanka.
Negombo lagune boottocht RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 3 weken

Bezichtig de prachtige tempelcomplexen en reis door de dichte jungle en pittoreske dorpjes van Sri Lanka tijdens de 20-daagse rondreis The Garden of Eden.

Negombo kanaal RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis op maat

Stel je eigen rondreis samen: boek een basisreis, voeg eventuele excursies toe en verleng jouw reis – indien gewenst - met een strandvakantie.
guest) {?> echo ""; guest) {?> echo "";

® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed by Stichting Fairtrade Travel Network

Some icons provided by Icons8 | sitemap