Strandverlengingen Mirissa

KIES VOOR EEN 3 STERREN (BASIC) OF 4 STERREN (BETER) HOTEL V.A. €40,50 PER PERSOON PER NACHT.

Mirissa is een rustige palmparadijs met meerdere baaien met prachtige witte stranden. Hier kan je genieten van een tropische cocktail, een lekkere curry eten op een van de terassen en zwemmen in tropische wateren. Een goede plekken om uit te rusten, een goed boek te lezen en je Sri-Lankaanse rondreis of zelfs je leven te evalueren. Als je paradijs bestaat, moet het wel op Mirissa lijken. Sinds enkele jaren staat Mirissa ook bekend als party-bestemming bij backpackers.

Je kunt tijdens het berekenen van jouw reis op het "bereken jouw reis / boekingsformulier" kiezen voor een 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, of 7 daagse strandverlenging in Mirissa.
Daar zie je ook meteen de kosten van je strandverlenging. Deze kosten zijn inclusief het vervoer van en naar je strandverlenging.

HET WEER

In Mirissa valt er gewoonlijk het hele jaar door neerslag, met name aan het eind van de middag. De maanden met de meeste neerslag zijn Mei, Oktober en November. Tussen de droogste en natste maanden is het gemiddelde verschil per maand in neerslag 209 mm.

December t/m maart zijn de droogste maanden.

De temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 26 en 27 graden Celsius. (climate-data.org)

Toon me de reizen

Hollands kanaal  bij Negombo RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 1 week

Kies uit drie verschillende rondreizen in Sri Lanka van ongeveer een week: van Expedition Leopard tot The King route.

Negombo strand ondergaande zon RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 2 weken

Ontdek de mooiste plekjes van Sri Lanka tijdens de 14-daagse rondreis. Gedurende de reis ontdek je de veelzijdige cultuur en natuur van Sri Lanka.
Negombo lagune boottocht RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 3 weken

Bezichtig de prachtige tempelcomplexen en reis door de dichte jungle en pittoreske dorpjes van Sri Lanka tijdens de 20-daagse rondreis The Garden of Eden.

Negombo kanaal RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis op maat

Stel je eigen rondreis samen: boek een basisreis, voeg eventuele excursies toe en verleng jouw reis – indien gewenst - met een strandvakantie.
guest) {?> echo ""; guest) {?> echo "";

® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed by Stichting Fairtrade Travel Network

Some icons provided by Icons8 | sitemap