Strandverlengingen Passekudah / Kalkudah

KIES VOOR EEN 3 STERREN (BASIC) OF 4 STERREN (BETER) HOTEL V.A. €47,50 PER PERSOON PER NACHT.

Passekudah en Kalkudah liggen aan het strand aan de oostkust. Het ondiepe water en eindeloze witte stranden maken Passekudah een zeer geliefde strandbestemming vooral ook bij de lokale bevolking. Hier bevinden zich daarom de hotels.

Op 5 minuten lopen, 1 1/2 minuut in de Tuc-Tuc, is het strand van Kalkudah. Hier vind je uitgestrekte smetteloos witte stranden die je voor jezelf hebt. Je zult er geen voorzieningen aantreffen en geen restaurantjes, maar kunt hier wel in alle rust genieten van het idyllische strand. Hier kun je genieten van de rust, onder een palmboom met een boek, op een werkelijk paradijselijk strand.

Je kunt tijdens het berekenen van jouw reis op het "bereken jouw reis / boekingsformulier" kiezen voor een 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, of 7 daagse strandverlenging in Passekudah/ Kalkudah.
Daar zie je ook meteen de kosten van je strandverlenging. Deze kosten zijn inclusief het vervoer van en naar je strandverlenging.

HET WEER

In Passekudah / Kalkudah valt er gewoonlijk het hele jaar door neerslag, met name aan het eind van de middag. De maanden met de meeste neerslag zijn November en December. Tussen de droogste en natste maanden is het gemiddelde verschil per maand in neerslag 250 mm.

April t/m september zijn de droogste maanden.

De temperatuur ligt het hele jaar door tussen de 25 en 30 graden Celsius. (climate-data.org)

Toon me de reizen

Hollands kanaal  bij Negombo RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 1 week

Kies uit drie verschillende rondreizen in Sri Lanka van ongeveer een week: van Expedition Leopard tot The King route.

Negombo strand ondergaande zon RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 2 weken

Ontdek de mooiste plekjes van Sri Lanka tijdens de 14-daagse rondreis. Gedurende de reis ontdek je de veelzijdige cultuur en natuur van Sri Lanka.
Negombo lagune boottocht RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis 3 weken

Bezichtig de prachtige tempelcomplexen en reis door de dichte jungle en pittoreske dorpjes van Sri Lanka tijdens de 20-daagse rondreis The Garden of Eden.

Negombo kanaal RondreizenInSriLanka.nl

Rondreis op maat

Stel je eigen rondreis samen: boek een basisreis, voeg eventuele excursies toe en verleng jouw reis – indien gewenst - met een strandvakantie.
guest) {?> echo ""; guest) {?> echo "";

® Copyright 2018 - RondreizenInSriLanka.nl Online platform developed by Stichting Fairtrade Travel Network

Some icons provided by Icons8 | sitemap